top of page
banner webdesign.jpg

Webdesign

Ga je starten met ondernemen? Of is je bedrijfswebsite aan vervanging toe? Dan wordt het tijd een nieuwe website te lanceren. The Branding Boost kan je helpen met het ontwerpen en bouwen van een unieke en professionele website! 

 

We maken je onderneming snel en goed zichtbaar online. Wij geloven dat een site niet alleen heel mooi, maar ook commercieel verantwoord moet zijn. Onze responsive websites communiceren met jouw ideale klant en helpen je meer omzet te behalen. Met SEO optimaliseren we je site voor zoekmachines zodat je beter door klanten gevonden wordt op Google.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Uniek ontworpen websites in WIX, Wordpress, Shopify en meer

  • Afgestemd op jouw wensen, doelen en bedrijf

  • Makkelijk zelf aan te passen

  • Geoptimaliseerd voor mobiele weergave

  • Inclusief esthetische, sterke beelden

  • SEO geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid in Google

LOF site.jpg

"De kracht van The Branding Boost is dat zij jouw wensen precies weten om te zetten in een goede website.

 

Op basis van een paar schetsen, werken ze een heel concept uit.

De websites die ze voor mij gemaakt hebben waren nog mooier dan ik zelf voor ogen had. "

 

- Oprichter 'Frankrijk in Den Haag', Taalcursussen

 

valentijn.jpg

Hoe gaat een webdesign traject in zijn werk? ⁠ ⁠ 


1. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we kennismaken en je wensen bespreken. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en kijken wat het beste bij jou past: Wix, Wordpress of toch Shopify? Na ons gesprek mailen we je een offerte op maat die je rustig kunt bekijken.⁠ 
⁠ 

2. Yes, we gaan starten! Na je akkoord lever jij tekst en eventueel beeld aan en gaan we aan de slag met een ontwerp passend bij je bedrijf. Vaak maken we eerst een moodboard of bekijken we samen voorbeelden van websites zodat we zeker weten dat we de juiste sfeer te pakken hebben.
⁠ 

3. Eerste feedbackmeeting. Als we tevreden zijn met ons eerste schetsontwerp plannen we een meeting om het samen te bespreken.⁠ Sluit de website helemaal aan op je bedrijf en is het wat je voor ogen had?
⁠ 

4. Correctieronde. Er is altijd ruimte voor verbetering! We horen graag wat jij nog anders zou willen, een andere afbeelding, toch een ander lettertype? Alles kan nog aangepast.⁠
⁠ 

5. Pas als jij helemaal tevreden bent zijn wij dat ook. We willen dat je je helemaal herkent in je nieuwe website en dat die jouw ideale klant zal aanspreken. ⁠ 

Bekijk ons werk

VRAGEN? SAMENWERkEN?

WE HELPEN JE GRAAG!

 

We kijken graag samen welke website het beste bij jou en je bedrijf past. Mail ons met je vragen of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

bottom of page