top of page
branding banner.jpg

Branding

The Branding Boost bouwt sterke merken. We creëren logo's en huisstijlen waarmee je je op een professionele en onderscheidende manier kunt profileren naar je klanten.

 

We starten altijd met een intake waarin we je het hemd van het lijf vragen over je onderneming en wat je zou willen uitstralen. Op basis daarvan formuleren we je belangrijkste kernwaarden. Waar ligt de kracht van jouw onderneming? We maken je bedrijf visueel herkenbaar in alle gewenste uitingen, zowel online als offline. 

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Logo ontwerp

  • Huisstijl met een herkenbaar kleurpalet en krachtige typografie

  • Visual direction

  • Mooie rechtenvrije afbeeldingen passend bij je huisstijl voor gebruik op social media, website etc.

Alcara portfolio.jpg

"Na het delen van mijn moodboard en een intakegesprek kwamen wij al snel tot de belangrijkste key elementen en hiermee is The Branding Boost gelijk aan de slag gegaan.

 

Ik ben erg blij met het logo wat The Branding Boost voor mij heeft ontworpen en voor verdere branding/sociale media strategieën weet ik hen zeker te vinden."

 

- Nicole Hol,

Oprichter &NIC

 

LE&O 2.jpg

Hoe gaat een branding traject in zijn werk? ⁠ ⁠ 


1. We starten elk brandingtraject met een intake waarin we de gewenste uitstraling helder krijgen. Wat heb je nodig? Een logo, huisstijl richtlijnen waarmee je zelf aan de slag kunt of ook drukwerk zoals visitekaartjes? Na ons gesprek mailen we je een offerte op maat die je rustig kunt bekijken.⁠ 
⁠ 

2. Na je akkoord gaan we aan de slag! We laten je graag meerdere ontwerpvoorstellen zien, zodat je weet wat er mogelijk is. Vervolgens hebben we een eerste feedbackmeeting waarin we samen bespreken welke stijl het beste aansluit op je onderneming en welke richting we op gaan.
⁠ 

3. We gaan terug naar de tekentafel en verwerken je feedback. In een tweede feedbackmeeting bespreken we de nieuwe ontwerpen. Sluiten het logo en huisstijl zo perfect aan op je bedrijf? Of is er nog een kleine aanpassing nodig, zoals een extra kleur in het palet? Zo komen we steeds dichter bij het logo, de kleuren en de huisstijl die je voor ogen hebt.
⁠ 

4. Als je helemaal tevreden bent maken we de ontwerpen technisch klaar en sturen we je de ontwerpen toe in de gewenste bestandsformaten. Logo's krijg je bijvoorbeeld als .jpg en .png bestanden zodat je ze voor alle uitingen kunt gebruiken. 

 

De huisstijl ontvang je gebundeld in een Brand Guide PDF. In dit document vind je je brand identity bestaande uit een kleurpalet met alle nodige kleurcodes, typografie en visual direction. Met dit huisstijl document heb je alle richtlijnen en tools die nodig zijn om verder zelf materiaal te kunnen uitwerken op een professionele manier. 

Bekijk ons werk

VRAGEN? SAMENWERkEN?

WE HELPEN JE GRAAG!

 

We kijken graag samen welke uitstraling het beste bij jou en je bedrijf past. Mail ons met je vragen of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

bottom of page