top of page

The Branding Boost

The Branding Boost is een marketing- en ontwerpbureau dat professionele, authentieke en originele merkbelevingen creëert. We ontwikkelen een sterke strategie en aantrekkelijk ontwerp, specifiek afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep. Zo helpen we enthousiaste ondernemers hun ideale klanten te bereiken.

Merlijn foto app.jpg

OUR STORY

The Branding Boost is opgericht door Merlijn Groenen. Op 19-jarige leeftijd startte zij haar eerste bedrijf, waardoor ze als geen ander de struggles van het ondernemerschap begrijpt. Na meer dan vijf jaar werken in de modewereld, waar ze voor mode- en lifestyle merken branding, vormgeving en social media verzorgde, is haar missie om bedrijven uit heel Nederland online beter zichtbaar te laten zijn. The Branding Boost maakt van bedrijven sterke merken door een combinatie van vormgeving én strategie.

BRANDING

The Branding Boost bouwt sterke merken. We creëren logo's en huisstijlen waarmee je je op een professionele en onderscheidende manier kan profileren naar je klanten. We starten altijd met een intake waarin we je het hemd van het lijf vragen over je onderneming en wat je zou willen uitstralen. Op basis daarvan formuleren we je belangrijkste kernwaarden. Wat is de kracht van jouw onderneming? We maken je bedrijf visueel herkenbaar in alle gewenste uitingen, zowel online als offline.

 

> lees meer over branding

WEBDESIGN

Ga je starten met ondernemen? Of is je bedrijfswebsite aan vervanging toe? Dan wordt het tijd een nieuwe website te lanceren. The Branding Boost kan je helpen met het ontwerpen en bouwen van een unieke en professionele website! 

 

We maken je onderneming snel en goed zichtbaar online. Wij geloven dat een site niet alleen heel mooi, maar ook commercieel verantwoord moet zijn. Onze responsive websites communiceren met jouw ideale klant en helpen je meer omzet te behalen. Met SEO optimaliseren we je site voor zoekmachines zodat je beter door klanten gevonden wordt op Google.

> lees meer over webdesign

SOCIAL MEDIA

Het is belangrijker dan ooit om online aanwezig en zichtbaar te zijn met je bedrijf. Veel ondernemers zijn zich wel bewust van de potentie die social media voor je business kan hebben, maar weten niet goed waar te beginnen of wat ze moeten posten. Vaak ontbreekt een duidelijke strategie en hebben drukke ondernemers niet de tijd om consistent te posten.

 

The Branding Boost helpt je op weg met een unieke contentstrategie maar biedt ook abonnementen aan waarmee je zelf niet meer naar je social media kanalen hoeft om te kijken.

> lees meer over social media

pexels-tatiana-syrikova-3932735.jpg

Word of Mouth

"Het was geweldig om samen te werken! The Branding Boost doet de ‘boost’ in de naam eer aan! Door de kundige en creatieve begeleiding hebben wij enorm kunnen versnellen in het neerzetten van onze nieuwe bedrijf! We komen zeker weer bij terug voor meer branding-boosts"

- Françoise Gielen,

Executive Coach, Facilitator & Culture Consultant

"Fijn om met The Branding Boost samen te werken. Ze denken goed mee, stellen de juiste vragen en leveren snel de gewenste producten! Na het delen van mijn moodboard en een intakegesprek kwamen wij al snel tot de belangrijkste key elementen en hiermee zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Ik ben erg blij met het logo wat The Branding Boost voor mij heeft ontworpen en voor verdere branding/sociale media strategieën weet ik haar zeker te vinden."

- Nicole Hol,

Oprichter &NIC

"Wat een geweldige support was The Branding Boost voor ons! Jullie vorm- en daadkracht hebben ons de vleugels gegeven om dit programma in de afgelopen weken neer te zetten. De snelheid, creativiteit en praktische kijk maakten de samenwerking effortless. Dank!"

- Beatrijs Verploeg,

Oprichter Liberation of facilitation

Volg ons op instagram

bottom of page